Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Φατίχ Τερίμ

Παναθηναϊκός: Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Τούρκος προπονητής Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αυτήν την στιγμή το πιθανότερο είναι η αλλαγή στον πράσινο πάγκο να γίνει με την λήξη της σεζόν, καθώς απομένουν τρία σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού.

Η κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού στην καταδικαστική εντός έδρας ήττα με 1-0 της περασμένης Κυριακής απ' τον Άρη στη Λεωφόρο, η σκληρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει ο Τούρκος τεχνικός τους αγώνες, η διαχείριση του ρόστερ που έχει οδηγήσει στον παραγκωνισμό πολλών παικτών και οι αντιδράσεις του κόσμου μετά το ματς με τους «κιτρινόμαυρους», οδηγούν τον Φατίχ Τερίμ στην πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι.

Αν και στο μυαλό του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, υπήρχε ως βασική σκέψη η συνέχιση της κοινής πορείας τους και την επόμενη σεζόν -σκέψη που δεν κλονίστηκε ακόμη και μετά την σκληρή ήττα απ' την ΑΕΚ στο ματς τίτλου-, όσα έγιναν κι ακολούθησαν μετά το ματς με τον Άρη, τον οδηγούν σε αλλαγή πλεύσης, καθώς διαπίστωσε πως η όλη διαδικασία δεν έχει πλέον «επιστροφή».

Στην παρούσα φάση αυτό που προέχει για τους «πράσινους» είναι να αποφορτιστεί η κατάσταση και να επανέλθει η ηρεμία στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού σ' αυτή τη διακοπή των 2,5 εβδομάδων έως το επόμενο ματς των play off με τον ΠΑΟΚ στις 15 Μαΐου, για να προετοιμαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται ενόψει του τελικού της 25ης Μαΐου με τον Άρη στο «Πανθεσσαλικό».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου προπονητή του, αφού ξεκαθαρίσει πρώτα το προφίλ και το προπονητικό μοντέλο με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM