Νόβακ Τζόκοβιτς: Εμφανίστηκε με περίεργο αντικείμενο στο στήθος του - Τον χαρακτήρισαν Iron Man

Νόβακ Τζόκοβιτς: Είχε κάτι περίεργο κολλημένο στο στήθος του στο Γαλλικό Όπεν Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Η τελευταία εμφάνιση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Γαλλικό Όπεν θύμισε κάτι από Iron Man και δημιούργησε πολλές απορίες.

Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Roland Garros έναντι του Ούγγρου αντιπάλου του, Μάρτον Φούσκοβικς, αλλά το στιγμιότυπο που ξεχώρισε από την αναμέτρηση ήταν περίπου στο 90λεπτό όταν ο κάμεραμαν εστίασε στο στέρνο του πρωταθλητή τένις και κάτι το οποίο ήταν κολλημένο πάνω του. 

Φαινόταν σαν μεταλλικός δίσκος, κολλημένος με ταινία στο στήθος του, κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για γήπεδο τένις - και γενικά οποιουδήποτε αθλήματος.

Σχολιαστής του αγώνα για το Tennis Channel τον χαρακτήρισε "Iron Man", αναφερόμενος στον ήρωα της Marvel.

«Κάτι είναι κολλημένο πάνω στον Νόβακ. Έχετε δει ποτέ τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (σ.σ. ο ηθοποιός που υποδύεται τον Iron Man), στο ίδιο δωμάτιο με τον Τζοκοβιτς; Ίσως ο Νόβακ είναι ο Iron Man» είπε ο σχολιαστής, αστειευόμενος. 

Το παράξενο αντικείμενο έγινε, πολύ σύντομα, θέμα συζήτησης στα social media, με τους χρήστες να επιχειρούν να ανακαλύψουν τι είναι. Ορισμένοι έκαναν λόγο για ένα Q Magnet, που βοηθάει την ίαση τραυμάτων. 

Οι φήμες εντάθηκαν όταν ένα ball girl του έδωσε ένα ανταλλακτικό κατά τη διάρκεια του αγώνα, το οποίο είχε πάρει από το επιτελείο του παίκτη. 

Ο σχολιαστής, μάλιστα, παρατήρησε πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς πάσχισε να το βάλει στο στήθος του και φαινόταν «μπερδεμένος» ως προς το πώς πρέπει να μπει. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι ήταν, αλλά αρνήθηκε να διευκρινίσει. 

«Όταν ήμουν παιδί, μου άρεσε πολύ ο Iron Man, γι' αυτό προσπαθώ να μιμηθώ τον Iron Man» είπε χαμογελώντας ο Τζόκοβιτς πριν προχωρήσει την απάντησή του ένα βήμα παραπέρα. «Η ομάδα μου παραδίδει μια απίστευτα αποτελεσματική νανοτεχνολογία για να με βοηθήσει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, οπότε αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου», δήλωσε σαρκαστικά ο Τζόκοβιτς. «Αν δεν ήταν αυτό, πιθανότατα δεν θα καθόμουν εδώ» κατέληξε. 

Με πληροφορίες από New York Post

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ