Η στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεσπά στον αγώνα και αρχίζει να βρίζει (ξανά)

Το ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά στον αγώνα - «Μ@@@ δεν βγαίνει» Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Σε μια στιγμή αδυναμίας, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ματέο Μπερετίνι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε την οργή του. 

Στον ημιτελικό του Gstaad Open τον οποίο και έχασε 2-0 χάνοντας το εισιτήριο για τον τελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο δεύτερο σετ ξέσπασε και ξεκίνησε να βρίζει. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως πιθανόν να ήθελε, ο Έλληνας αθλητής θύμωσε με τον εαυτό του και άρχισε να βρίζει. 

Για τον Τσιτσιπά αυτός ήταν ο 4ος ημιτελικός μέσα στο 2024, μετά από εκείνους σε Λος Κάμπος, Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνη, με τον Έλληνα τενίστα να μένει στις δύο νίκες (αμφότερες στο χώμα), έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο κι έχοντας έναν χαμένο τελικό στη Βαρκελώνη και στις δύο περιπτώσεις κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ.

Πλέον, μετά την ήττα του στο σημερινό ημιτελικό έχασε για πρώτη φορά από τον Μπερετίνι μετά από τρεις σερί νίκες, με την τελευταία τους αναμέτρηση να χρονολογείται στα ημιτελικά του United Cup του 2023 με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί με ανατροπή (2-1).

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM