«Ευλογημένος»: Η φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα αδέλφια του, φορώντας την φανέλα της Εθνικής

«Ευλογημένος»: Η φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα αδέλφια του, φορώντας την φανέλα της Εθνικής Facebook Twitter
Φωτ: Twitter
0

Φορώντας την ολόλευκη εμφάνιση της Εθνικής ομάδας φωτογραφήθηκαν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

Γιάννης, Θανάσης, Κώστας και  Άλεξ Αντετοκούνμπο πόζαραν με τις φανέλες της Εθνικής, στο γήπεδο, ενόψει του Eurobasket του Σεπτεμβρίου, στο Μιλάνο.

«Ευλογημένος που μπορούμε να το κάνουμε αυτό παρέα», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτησή του.

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη, εχθές, λόγω της συμφωνίας μεταξύ της FIBA και του ΝΒΑ, στην οποία υπάρχει όριο ημερών για να γίνουν διαθέσιμοι παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα πέρα από τον Ατλαντικό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα συμμετέχει στον 3ο όμιλο του Eurobasket, έχοντας αντιπάλους την Κροατία, τη Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Εσθονία.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM