Euroleague Final Four: Η παραδοσιακή υποδοχή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Άμπου Ντάμπι

Euroleague Final Four: Η παραδοσιακή υποδοχή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Άμπου Ντάμπι Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την παραδοσιακή υποδοχή του Παναθηναϊκού στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four
0

Με παραδοσιακό τρόπο υποδέχθηκε το Άμπου Ντάμπι τις ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four της Euroleague.

Το απόγευμα της Τρίτης έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που είδαν τις τοπικές αρχές στο Άμπου Ντάμπι να τους υποδέχονται αρχικά με γεράκια και στη συνέχεια τηρώντας το έθιμο «Al-Ayyala». 

Κατά την άφιξη των ομάδων του Final Four τηρήθηκε το έθιμο «Al-Ayyala», που αφορά σε έναν ιδιότυπο χορό ανδρών με κελεμπίες που κρατούν μακριά και λεπτά ραβδιά από μπαμπού, ενώ κινούνται τραγουδώντας ρυθμικά.  

Οι παίκτες των δύο ομάδων και οι προπονητές, Έργκιν Άταμαν και Γιώργος Μπαρζώκας, δείχνουν εντυπωσιασμένοι, καθώς παρακολουθούν με ενδιαφέρον το δρώμενο.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Αθλητισμός / Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της EuroLeague για την περυσινή πορεία του Παναθηναϊκού προς την κορυφή της Ευρώπης, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους, μέσω του επίσημου καναλιού της διοργάνωσης στο YouTube
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM