ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΕΟΚ: Εκτός Εθνικής ο Βασίλης Σπανούλης εν όψει Προολυμπιακού - Το tweet Πιτίνο

ΕΟΚ: Εκτός Εθνικής ο Βασίλης Σπανούλης εν όψει Προολυμπιακού - Το tweet Πιτίνο Facebook Twitter
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την αποχώρηση του Βασίλη Σπᾱνούλη από την Εθνική μπάσκετ - Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
0

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) γνωστοποιώντας πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά, λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα. 

«Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι και από σήμερα αποχώρησε από την τελική ευθεία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.» αναφέρει η ανακοίνωση. 

Ο Σπανούλης έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ στην αρχή της απογευματινής προπόνησης, προκειμένου να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της ομάδας για τη μέχρι τώρα συνεργασία που είχαν, να εκφράσει τη στενοχώρια του που δεν θα μπορέσει να είναι μέλος της προσπάθειας και κυρίως την πεποίθησή του ότι παρά τις ατυχίες, υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

Τη λύπη του για την αποχώρηση Σπανούλη από την Εθνική εξέφρασε μέσω Τουίτερ ο ομοσπονδιακός προπονητής. 

«Έχω μία τεράστια τρύπα στην καρδιά μου που ο αρχηγός μας, Βασίλης Σπανούλης, δεν θα ηγηθεί της προσπάθειάς μας στον Καναδά. Είχα δύο καταπληκτικές εβδομάδες μαζί του. Συγκεντρώνει όλα όσα θέλεις σε έναν μπασκετμπολίστα: παθιασμένος, ταλαντούχος, δουλευταράς, ορθά κοφτά ξεχωριστός,» έγραψε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ρικ Πιτίνο για την εξέλιξη.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ