Έδιωξαν ποδοσφαιριστές της Ξάνθης για φωτογραφία με παίκτη του ΠΑΟ

Έδιωξαν ποδοσφαιριστές της Ξάνθης για φωτογραφία με παίκτη του ΠΑΟ Facebook Twitter
10

 

Δύο ποδοσφαιριστές της έδιωξε η ομάδα της Ξάνθης από την ακαδημία της ομάδας , επειδή έκαναν το «λάθος» να αναρτήσουν στο Facebook φωτογραφία που έβγαλαν με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναικού Ντάνιελ Πράνιτς!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας "Xanthifans" που εξέδωσαν ανακοίνωση όπου τονίστηκε: «Καλό θα είναι να προσέχουν οι νεαροί παίκτες της Κ-20 και των ακαδημιών, να μάθουν οτι ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα την Ξ Α Ν Θ Η  και είναι τιμή τους αυτό και θα πρέπει να το σέβονται. Οι προπονητές τους και οι διοικούντες καλό θα είναι να τους το μάθουν αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη".

 

Στη συνέχεια, και μετά το θόρυβο του προκλήθηκε, οι οπαδοί ανέβασαν νέα διευκρινιστική ανακοίνωση:

 

«Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας των Κ-20, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

 

Η ανακοίνωση μας δεν έχει σκοπό την τρομοκράτηση και ούτε την  οποιαδήποτε τιμωρία των παιχτών.

 

Αναγνωρίζουμε το νεαρό της ηλικίας τους καθώς επίσης ότι δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα το διάστημα που είναι στην ομάδα και ότι ο ένας μάλιστα είναι  και αρχηγός της.

 

Απλά πρέπει όλοι μας (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι) να καταλάβουμε πως η ΞΑΝΘΗ είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα και αξίζει τον σεβασμό και την αγάπη μας".

 

Η διοίκησης της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη κάλεσε τους δύο ποδοσφαιριστές σε απολογία και τους ανακοίνωσε ότι φεύγουν από την ομάδα.

Να επιστρέψουν αλλά να σεβαστούν την ιστορία μας

Μετά τις νέες αντιδράσεις που προκλήθηκαν με αυτή την κίνηση της διοίκησης, η ΠΑΕ εξέδωσε νέα ανακοίνωση για να δώσει εξηγήσεις για την αποπομπή των ποδοσφαιριστών. Σε αυτή καλεί τους δύο ποδοσφαιριστές να ενσωματωθούν και πάλις το σύλλογο «αρκεί να σέβονται την ομάδα και την ιστορία της».  

«… Το κάθε νέο παιδί της Ακαδημίας μας μπορεί να έχει πρότυπο τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε οποιαδήποτε ομάδα της Ελλάδος μικρή ή μεγάλη και να φωτογραφηθεί, και να φάει μαζί του, κι οτιδήποτε άλλο θέλει, σεβόμενος παράλληλα την ομάδα και την ιστορία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, μη χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλει τα φίλαθλα αισθήματά του προς την οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Διαφορετικά το οτιδήποτε άλλο είναι το λιγότερο μία άκομψη πρόκληση», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση.

«Έχουμε "καταντήσει" τα τελευταία χρόνια η πλειονότητα των φίλων μας να είναι πρώτα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ και μετά Ξάνθη κι όλοι να λένε "Εντάξει, ας χάσει η Ξάνθη από τον Ολυμπιακό κι ας κερδίσει όλους τους άλλους". "Ας χάσει από τον Παναθηναϊκό κι ας κερδίσει όλους τους άλλους". "Ας χάσει από τον ΠΑΟΚ κι ας κερδίσει όλους τους άλλους" κ.ο.κ.», συνεχίζει.

«Επειδή στη ζωή πάντα θα πρέπει να υπάρχει και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, ειδικά σε νέους ανθρώπους, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής και ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Κ-20 αν και εφόσον αισθάνονται Ξάνθη και θέλουν να επανέλθουν στην αγαπημένη τους ομάδα, την Ξάνθη, μπορούν τις επόμενες 2 μέρες να ενσωματωθούν στην ομάδα της καρδιάς τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

10 σχόλια
Πού να αλλάξουνε και φανέλες με τους αντιπάλους μετά από αγώνα. Θα τους πυροβολήσουν στα 3 μέτρα.Λυπάμαι τους οπαδούς που συμφώνησαν με τη διοίκηση, χωρίς να κινηθεί έστω ένα εγκεφαλικό κύτταρο.
Η ευγενης αμιλλα που λεμε...ε καμια σχεση!Παιξτε στην Ξανθη και να μισειτε/να μη σεβεστε/να αντιπαθειτε/να αποφευγετε/ άλλους παίχτες.Και μετά αυτο το παιδι θα μπει στην Εθνικη και θα ΠΡΕΠΕΙ να συνεργαστει με αυτους ε?
Λείπει απο την "επεξηγηματική" ανακοίνωση της ξάνθης το παρακάτω κομμάτι:"Τέλος, μεταξύ των άλλων, σαν πρότυπο ποδοσφαιριστή θα μπορούσαμε να έχουμε όλοι εμείς εδώ στην πόλη της Ξάνθης, τον Βασίλη Τοροσίδη που είμαστε η ομάδα της καρδιάς του."ιδού και ένα δείγμα ήθους του προτεινόμενου από τον κ. Πανόπουλο προτύπου για τα νέα παιδιά:http://www.youtube.com/watch?v=GuJKTsDffKc
δηλαδή η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ θέλει να επιβάλει στα πιτσιρίκια που παίζουν στις ακαδημίες της, να μην υποστηρίζουν άλλη ομάδα και να μην έχουν καν αγαπημένους ποδοσφαιριστές? ... άρα ουσιαστικά υπερασπίζεται και στηρίζει τον οπαδισμό!και αν μετά από 3 χρονια έρθει ο Παναθηναϊκός (στην συγκεκριμένη περίπτωση και προσφέρει 500,000 να πάρει τον ίδιο παίχτη.. τι θα τους πει?? "sorry, αλλα ο παίχτης είναι ΞΑΝΘΗ??"(ά συγγνώμη, εκεί μετράνε τα φράγκα )
Αναγνωρίζουμε το νεαρό της ηλικίας τους καθώς επίσης ότι δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα το διάστημα που είναι στην ομάδα και ότι ο ένας μάλιστα είναι και αρχηγός της....Η διοίκησης της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη κάλεσε τους δύο ποδοσφαιριστές σε απολογία και τους ανακοίνωσε ότι φεύγουν από την ομάδα. Πηγή: www.lifo.grΔηλαδή αν δεν τους αναγνωρίζατε το νεαρό της ηλικίας και τον καλό χαρακτήρα θα τους πυροβολούσατε;