ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς Facebook Twitter
Φωτ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά υποβλήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο 71χρονος διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Δευτέρας και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι χρειαζόταν άμεσα εγχείρηση.

Το βράδυ η ΠΑΕ επιβεβαίωσε το γεγονός, διευκρινίζοντας ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε επέμβαση τοποθέτησης stent, η μετεγχειρητική του κατάσταση να είναι σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, project manager του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ρωτήθηκε πότε θα μπει η ομάδα στο νέο γήπεδο «Αγιά Σοφιά», απαντώντας ότι όλα είναι δρομολογημένα για να γίνουν εγκαίνια τον Σεπτέμβριο.

«Νομίζω ότι οι εργασίες έχουν φτάσει πλέον σε ένα σημείο που έχουν εξαιρετικά καλή πορεία. Για να είναι το γήπεδο έτοιμο να πάρει άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί όλες οι προϋποθέσεις. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων λοιπόν δουλεύει καθημερινά γι' αυτά που ζητάει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να πάρει άδεια λειτουργίας το γήπεδο και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια. Όλα τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί. Πλέον είναι θέματα τεχνικά που πρέπει να λυθούν ή θέματα υλικών. Αν δεν έχουμε κάποια απρόοπτα, τότε η πορεία των εξελίξεων είναι να πάρει άδεια λειτουργίας η Αγιά Σοφιά και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια», είπε.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ