ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Πνίγηκε 17χρονος ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας

Πνίγηκε 17χρονος ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας Facebook Twitter
Πνίγηκε 17χρονος ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας
0

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 17χρονος ποδοσφαιριστής Jorge Sánchez Vaca, της ομάδας νέων της ισπανικής Λας Πάλμας.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και ένας 15χρονος φίλος του πνίγηκαν το Σάββατο ενώ κολυμπούσαν στο Canal de Orellana, στο Badajoz.

Ο Jorge Sánchez ήταν στις ακαδημίες της Λας Πάλμας και πρόσφατα είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα νέων, στην οποία και επρόκειτο να ενταχθεί σύντομα.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Λας Πάλμας ανάρτησε σχετικό μήνυμα εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της για τον άδικο χαμό του 17χρονου ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πριν από την προπόνηση της Κυριακής.

Η UD Jandía, η τελευταία ομάδα που έπαιξε, έστειλε επίσης σχετικό μήνυμα.

«Μια από τις πιο θλιβερές μέρες στην ιστορία του συλλόγου μας, δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε τον πόνο που μας έχει κυριεύσει», έγραψε η ομάδα.

Με πληροφορίες της El Espanol

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ