Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη για το 2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη για το 2019 Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι υποψήφιος για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της χρονιάς, Most Improved Player, στα βραβεία ATP του 2019.

Πρόκειται για μία διάκριση που αποδίδεται στον παίκτη, που έφτασε σε σημαντικά υψηλότερη κατάταξη ATP μέχρι το τέλος του έτους και ο οποίος παρουσίασε βελτιωμένο επίπεδο απόδοσης κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο Έλληνας πρωταθλητής, που χθες αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας αθλητής για το 2019 σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, από το Νο 15, στο τέλος του 2018, ανέβηκε στο Νο 6, στο τέλος 2019, ενώ έφτασε και στο Νο 5στις 5 Αυγούστου.

Χθες, ο Προκόπης Παυλόπουλος, απένειμε το βραβείο του κορυφαίου αθλητή στον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο, στον οποίο δήλωσε: «Θα ήθελα να διαβιβάσεις στον Στέφανο τη βεβαιότητα από όλους τους Έλληνες ότι εκφράζει ένα πρότυπο αριστείας και το αξίζει. Κάθε χρόνο δίνει ένα πρότυπο. Για να φτάσεις στον Όλυμπο χρειάζεσαι τρία πράγματα: ταλέντο, ψυχή, δουλειά. Ξέρω πόσο έχετε δουλέψει μαζί. Το πετύχατε. Η νέα γενιά έχει τεράστιες δυνατότητες και χωρίς δουλειά δεν μπορείς να πετύχεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Να είναι γερός και να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM