Μετά το άγαλμα του Ιμπραΐμοβιτς βανδάλισαν και κτίριο του στη Στοκχόλμη

Μετά το άγαλμα του Ιμπραΐμοβιτς βανδάλισαν και κτίριο του στη Στοκχόλμη Facebook Twitter
0

Η είδηση ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απέκτησε μετοχές της Χάμαρμπι, μίας από τις πιο «μισητές» ομάδες για τους φιλάθλους της Μάλμε, προκάλεσε αντιδράσεις. Mετά την προτομή του, άγνωστοι βανδάλισαν και την πρόσοψη κτιρίου στο κέντρο της Στοκχόλμης, που ανήκει στον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Η σουηδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι το κτήριο που ανήκε στο διεθνή επιθετικό βανδαλίστηκε και τα ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες, όπου στην κεντρική είσοδο έχει γραφτεί με σπρέι η λέξη «Ιούδας».

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την Τετάρτη ότι ο Ιμπραΐμοβιτς έχει αποκτήσει μετοχές της Χάμαρμπι, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση οπαδών της Μάλμε, όπου γεννήθηκε και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM