Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Facebook Twitter
0

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, Μάικλ Ολαϊτάν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου, το συμβάν σημειώθηκε σε δρόμο της Καλαμαριάς το βράδυ της Κυριακής όταν ο Αφρικανός επιθετικός της ομάδας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο χέρι.


Μέσω της ίδιας ανακοίνωσης η ομάδα απευθύνει έκκληση προς τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν στοιχεία για το περιστατικό.


Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου για Ολαϊτάν: 


«Αργά το βράδυ της Κυριακής κι ενώ ο ποδοσφαιριστής μας Μάικλ Ολαϊτάν περπατούσε στην οδό Αδριανουπόλεως, στην Καλαμαριά, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι. Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός.

Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM