ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αντετοκούνμπο: «Αν είμαι υγιής θα βρεθώ στην Κίνα με την εθνική»

Αντετοκούνμπο: «Αν είμαι υγιής θα βρεθώ στην Κίνα με την εθνική» Facebook Twitter
ΕΡΑ
3

Στην Κίνα, στο πλευρό της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με δηλώσεις που έκανε στη media day ενόψει του All Star για το NBA που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σάρλοτ, στην Βόρεια Καρολίνα.

«Όταν μπαίνω στο παρκέ σκέφτομαι εκείνους που βοήθησαν εμένα και την οικογένειά μου και εκπροσωπώ 13 εκατομμύρια ανθρώπους. Μακάρι να είμαι υγιής και θα βρεθώ στην Κίνα», είπε ο αρχηγός της Ανατολής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πορεία των Μπακς.

«Είναι εντυπωσιακό το ταξίδι μέχρι στιγμής. Παίζουμε σκληρά και ομαδικά. Είμαστε και οι καλύτεροι φίλοι έξω από το παρκέ. Είναι εκπληκτική η παρέα και η ατμόσφαιρα και όσο συνεχίζουμε έτσι θα είναι καλό. Νιώθω καλά με το γεγονός πως είμαι αρχηγός. Είμαι χαρούμενος», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

«Πριν έξι χρόνια ήμασταν η χειρότερη ομάδα στο ΝΒΑ και τώρα έχουμε το καλύτερο ρεκόρ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να μαθαίνουμε κάθε μέρα. Δεν έχουν έρθει ακόμη τα πλέι οφ. Πρέπει να κερδίσουμε μία σειρά και να χτίσουμε» σε αυτήν», πρόσθεσε. 

Όσον αφορά στο παρατσούκλι «Greek Freak» είπε πως «δεν ξέρω ποιος μου το έδωσε αλλά πλέον είναι ένα δικό μου κομμάτι. Με χαρακτηρίζει. Το αγαπώ και μου αρέσει. Εσείς ίσως το κάνετε να μοιάζει κακό. Δεν είμαι αλαζόνας όταν λέω ότι μία ομάδα για να με σταματήσει πρέπει όλοι οι παίκτες της να είναι στην ίδια σελίδα».

«Στο ένας εναντίον ενός είναι δύσκολο. Πριν από έξι χρόνια δεν πίστευα καν ότι θα είμαι εδώ και θα ηγούμαι της ομάδας Team Giannis. Η πειθαρχία και η σκληρή δουλειά σε φέρνει εδώ», συμπλήρωσε. 

Με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ