Τσίπρας: Στόχος τους δεν ήταν ο Κασιδιάρης- Αλλά να ελέγξουν τη «Δεξιά πολυκατοικία»

Τσίπρας: Στόχος τους δεν ήταν ο Κασιδιάρης- Αλλά να ελέγξουν τη «Δεξιά πολυκατοικία» Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με τον χειρισμό της υπόθεσης του κόμματος Κασιδιάρη

Από την Τρίπολη, την οποία επισκέφθηκε στο πλαίσιο των περιοδειών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «αθλιότητες» στα θέματα δημοκρατίας και κράτους δικαίου. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε εκτενή αναφορά στην υπόθεση του κόμματος Κασιδιάρη, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι ήθελε να «ελέγξει» ποια κόμμα της «Δεξιάς πολυκατοικίας» θα μετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου. 

«Χτες φανερώθηκε όλο το σχέδιο. Μας έλεγαν ότι δήθεν κόπτονται να βγάλουν εκτός τον Κασιδιάρη, που τον άφηναν τρία χρόνια να κάνει προεκλογική καμπάνια μέσα από τη φυλακή και άλλαξαν τον νόμο, όχι ακολουθώντας το αυτονόητο, αυτό που τους προτείναμε», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Δεν έκαναν αυτό. Δώσανε τη δικαιοδοσία σε μια κλειστή ομάδα δικαστών να αποφασίζει ποιος μπορεί να κατέβει και ποιος όχι», συμπλήρωσε. «Γιατί τελικά ο στόχος τους δεν ήταν ο Κασιδιάρης, αλλά να ελέγξουν ποια κόμματα θα κατέβουν και ποια όχι από τη λεγόμενη ”δεξιά πολυκατοικία”», συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τσίπρας: Στόχος τους δεν ήταν ο Κασιδιάρης- Αλλά να ελέγξουν τη «Δεξιά πολυκατοικία» Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Αλέξης Τσίπρας: «Είναι καθεστώς, είναι αδίστακτοι» 

«Έπεσε βόμβα στη δεξιά πολυκατοικία αυτές τις μέρες», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Κάποια ”διαμερίσματα” καταστράφηκαν και κατέρρευσαν, κάποια άλλα έμειναν ακέραια. Τα ”διαμερίσματα” εκείνων των κομμάτων που έχουν δηλώσει πίστη στον Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα των εκλογών, θα κατέβουν στις εκλογές, εκείνα που δεν έχουν δηλώσει πίστη, δεν θα κατέβουν», συμπλήρωσε. 

«Τώρα φανερώνεται τι ακριβώς κατήγγειλε ο πρόεδρος του τμήματος του Αρείου Πάγου που παραιτήθηκε λίγο πριν το Πάσχα, καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις και ότι ο κ. Γεραπετρίτης τον έπιασε σε καφενείο έξω απ' το Μαξίμου και του έλεγε κάνε το ένα και το άλλο και θα σε κάνουμε επικεφαλής ανεξάρτητης αρχής. Δεν διστάζουν πουθενά οι άνθρωποι, είναι καθεστώς, είναι αδίστακτοι», συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναφερόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τόνισε πως υπάρχουν δύο εκδοχές. «Να πανηγυρίζουν τα μεγάλα συμφέροντα, το κατεστημένο και οι ολιγάρχες, αν πρώτο κόμμα είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη ή το βράδυ να βγει στους δρόμους να πανηγυρίσει ο λαός, οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, γιατί με νίκη τού ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε την επόμενη μέρα κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ