Την παραίτηση Σαμαρά ζητά και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Την παραίτηση Σαμαρά ζητά και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Facebook Twitter
0

Την παραίτηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του παλαιού πολιτικού προσωπικού ζήτησε με δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης.

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα να λάβει το μήνυμα και να αποχωρήσει δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τ.Ιωαννίδης για το αποτέλέσμα του δημοψηφίσματος.

Τόνισε ακόμη πως ενωμένοι όλοι οι Έλληνες να πετύχουμε μια συμφωνία για να παραμείνει η Ελλάδα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM