Τιμητική επίσκεψη στον Μανώλη Γλέζο έκανε ο ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα

Τιμητική επίσκεψη στον Μανώλη Γλέζο έκανε ο ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Επίσκεψη από τον πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, δέχθηκε ο Μανώλης Γλέζος με αφορμή την επέτειο της νίκης των Συμμάχων στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. 


Η επίσκεψη του Αντρέι Μάσλοβ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα ενώ με ανακοίνωσή της η πρεσβεία της Ρωσίας χαρακτηρίζει τον Μανώλη Γλέζο ως «θρυλικό Ήρωα της Ελληνικής Αντιφασιστικής Αντίστασης, τον κάτοχο του Διεθνούς Βραβείου Λένιν "για την ενίσχυση της ειρήνης μεταξύ των λαών" (1963)».

Ο κ. Μάσλοβ συνεχάρη τον Μανώλη Γλέζο για την 74η επέτειο της Μεγάλης Νίκης και του επέδωσε και γραμματόσημο των Ταχυδρομείων της ΕΣΣΔ του 1959 με το πορτρέτο του και την επιγραφή «Ελευθερία στον Ήρωα του Ελληνικού Λαού Μανώλη Γλέζο!». 

 

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα ο βετεράνος πολιτικός είναι σχεδόν αγνώριστος με τη μακριά λευκή γενειάδα του. 

Κατά τη συνάντηση, όπως έγινε γνωστό από τη ρωσική πλευρά, οι δύο άνδρες συζήτησαν τα επίκαιρα θέματα των ρωσοελληνικών σχέσεων.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM