ΣTA PODCAST THΣ LIFO

Τι απαντά ο Κουρουμπλής για το βίντεο με το ζεϊμπέκικο

Τι απαντά ο Κουρουμπλής για το βίντεο με το ζεϊμπέκικο Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Απάντηση σχετικά με το βίντεο, που ανάρτησε στο Facebook η σύζυγος του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη II» -το οποίο βυθίστηκε στον Σαρωνικό προκαλώντας ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή- και στο οποίο εμφανίζεται ο υπουργός να χορεύει ζεϊμπέκικο, έδωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε σε εκδήλωση για τη γιορτή του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη II», ωστόσο ο υπουργός επισημαίνει πως επρόκειτο για την Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας και διαψεύδει δημοσιεύματα «για δήθεν κοινωνικές σχέσεις με τον Θ. Κουντούρη».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργού:

«Το σημερινό επεισόδιο, που με εμφανίζει να χορεύω σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2 είναι λυπηρό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η κυβέρνηση. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία.

Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου.

Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα.

Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό».

Πολιτική
3

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ