«Θερμή» υποδοχή για Τσίπρα - Και δεύτερο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στα εγκαίνια της ΔΕΘ

«Θερμή» υποδοχή για Τσίπρα - Και δεύτερο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στα εγκαίνια της ΔΕΘ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Και δεύτερο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ανακοινώθηκε για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ που θα παραβρεθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα μπροστά από Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από τις επιτροπές αγώνα για την Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται πως την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου έχει προαναγγείλει συλλαλητήριο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία.

Σχετική ανακοίνωση

 

«Την 22/7/2018, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, θέλοντας να αναδείξει τον πολιτισμό ως λαϊκή δύναμη, εξήγγειλε το Συλλαλητήριο – Συναυλία, με την Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, για τις 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Μετά από κάποιες μέρες, την 3/8, οι «Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία», εξήγγειλαν Συλλαλητήριο για την ίδια μέρα και ώρα, στο Βελλίδειο.

Θεωρούμε ότι αυτή η κίνηση δεν είναι ανταγωνιστική, όπως δεν θεωρήσαμε ανταγωνιστικό και το συλλαλητήριο της 9 Σεπτ. ώρα 12.00 στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Η καθιερωμένη άφιξη στη Θεσσαλονίκη του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, προκαλεί τη λαϊκή αντίδραση και ήδη έχουν εξαγγελθεί λαϊκές εκδηλώσεις και συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, την 8η και 9η Σεπτεμβρίου 2018.

Αντίπαλος τού λαού, είναι το καθεστώς που, παρά τη λαϊκή αντίδραση, υπογράφει την παράδοση του ονόματος Μακεδονία και την εκχώρηση της Ιστορικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και στόχος τού λαού είναι η ακύρωση, από το λαό, τής απαράδεκτης «Συνθήκης των Πρεσπών».

Καλείται ο Ελληνικός Λαός να προσέλθει σύσσωμος και ενωμένος, με την ίδια ζέση και παλμό, σε όλες τις σχετικές δράσεις».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Πολιτική / Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Εμπλεκόμενοι ακούγονται να αναφέρονται με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε πολιτικά πρόσωπα, να μιλούν για πιέσεις σε ελεγκτές, οικονομικά ανταλλάγματα και παρεμβάσεις σε ελέγχους
LIFO NEWSROOM
Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Πολιτική / Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Η νομοθετική ρύθμιση που κατατίθεται το απόγευμα από τον Παπασταύρου στη Βουλή προβλέπει δύο νέα πολεοδομικά εργαλεία - Στόχος η προστασία τόσο των περιουσιακών δικαιωμάτων των ιδιοκτητών όσο και της δημογραφικής προοπτικής της περιφέρειας
LIFO NEWSROOM
Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η έρευνα αφορά περισσότερα από 40 πρόσωπα –πολιτικά στελέχη, κρατικούς υπαλλήλους και συνεργαζόμενες εταιρείες– για ενδεχόμενα αδικήματα απάτης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
LIFO NEWSROOM
Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η προσπάθειά μου να βοηθήσω τους συμπολίτες μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με παράνομες πράξεις

Πολιτική / Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η προσπάθειά μου να βοηθήσω δεν έχει καμία σχέση με παράνομες πράξεις»

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
LIFO NEWSROOM