Θεοφάνεια στη Σαμοθράκη θα κάνει ο Τσίπρας- Ο Μητσοτάκης θα είναι στη Ραφήνα

Θεοφάνεια στη Σαμοθράκη θα κάνει ο Τσίπρας- Ο Μητσοτάκης θα είναι στη Ραφήνα Facebook Twitter
O Aλέξης Τσίπρας στα Θεοφάνεια του 2018 τα οποία είχε γιορτάσει στην Αλεξανδρούπλη
0

 Στη Σαμοθράκη θα μεταβεί αύριο, Κυριακή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για τον εορτασμό των Θεοφανείων, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ο πρωθυπουργός θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης από το Δήμο Σαμοθράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω κακοκαιρίας δεν θα ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη για τα Θεοφάνεια, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Τελικά, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στη Ραφήνα όπου θα παρακολουθήσει τη δοξολογία στον Ιερό Ναό "ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" και στη συνέχεια θα παραστεί στον Αγιασμό των Υδάτων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα μεταβεί στη Σύρο για να παραστεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM