Θεοδωράκης: Συγκεκριμένοι υπουργοί και δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι πίσω από τον Καλογρίτσα

Θεοδωράκης: Συγκεκριμένοι υπουργοί και δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι πίσω από τον Καλογρίτσα Facebook Twitter
Τheodore Manolopoulos / SOOC
0

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με δήλωσή του πριν από λίγη ώρα στη Βουλή κατήγγειλε ότι η εμπλοκή της οικογένειας Καλογρίτσα στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών είναι σχέδιο «συγκεκριμένων υπουργών και συγκεκριμένων κομματικών δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε ότι οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες θα είναι καταιγιστικές υπό την πίεση των αποκαλύψεων και των γεγονότων. Ανέφερε παράλληλα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ως το καλύτερο παιδί του παλιού συστήματος δίνει λεφτά, πολλά εκατομμύρια στους δικούς του εργολάβους», ενώ επανέλαβε την απαίτηση του Ποταμιού να παρουσιαστεί το πόρισμα για την τράπεζα Αττικής

 

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

 

«Τα θαλασσοδάνεια, είναι ένα παλιό κόλπο όλων των κομμάτων εξουσίας. "Ενισχύουμε κάποιους εργολάβους για να μας ενισχύσουν, να μας χρηματοδοτήσουν δηλαδή, και αυτοί στη συνέχεια". Και ο ΣΥΡΙΖΑ ως το καλύτερο παιδί του παλιού συστήματος, κάνει το ίδιο πράγμα. Δίνει λεφτά, πολλά εκατομμύρια στους δικούς του εργολάβους. Απαιτούμε το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για τη χρηματοδότηση της Τράπεζας Αττικής σε διάφορους εργολάβους να έρθει στη Βουλή. Όμως το σχέδιο για την "Καλογρίτσας TV" δεν ήταν της οικογένειας Καλογρίτσα. Η ιδέα και το σχέδιο ήταν συγκεκριμένων υπουργών και συγκεκριμένων κομματικών δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ. Τις επόμενες ημέρες θα έρθουν και οι αποκαλύψεις, αν και πιστεύω ότι η οικογένεια Καλογρίτσα πιεζόμενη από τις εξελίξεις θα αποκαλύψει άμεσα ποιοι την ενέπλεξαν σε αυτή την κωμική ιστορία τηλεόρασης».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ