ΣΥΡΙΖA Θήβας για ακύρωση πανηγυριών: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι»

ΣΥΡΙΖA Θήβας για ακύρωση πανηγυριών: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Κατά της απαγόρευσης διεξαγωγής των πανηγυριών τάχθηκε, με ανάρτησή της στο Facebook, η τοπική οργάνωση Θήβας του ΣΥΡΙΖΑ

Αιτία της ανάρτησης, η οποία ωστόσο αφαιρέθηκε από τη σελίδα της οργάνωσης, φαίνεται πως είναι η ακύρωση του πανηγυριού της Ασωπίας. Η οργάνωση ανέφερε ότι «αυτό (σ.σ. η ακύρωση του πανηγυριού) δεν θα περάσει έτσι» και απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό έγραψε «να το θυμάσαι». 

ΣΥΡΙΖA Θήβας για ακύρωση πανηγυριών: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι» Facebook Twitter

Σημειώνεται πως σε χθεσινή της ανακοίνωση η αξιωματική αντιπολίτευση στράφηκε εναντίον της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «πρωτοφανές αλαλούμ».

«Ενώ η κυβέρνηση ζητά με καθυστέρηση την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, την ίδια ώρα ανοίγει τις πτήσεις από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια», ανέφερε η Κουμουνδούρου. 

«Και όλα αυτά, μετά τις αλλεπάλληλες παλινωδίες στον τουρισμό. Χωρίς ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων ανεξάρτητα από "πύλη εισόδου" και χώρα προέλευσης και με την κυβέρνηση να αποφασίζει χωρίς καμία εξήγηση την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα», υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Το πρωτοφανές αλαλούμ συνεχίζεται», κατέληγε η ανακοίνωση. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM