Κατά της απαγόρευσης διεξαγωγής των πανηγυριών τάχθηκε, με ανάρτησή της στο Facebook, η τοπική οργάνωση Θήβας του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αιτία της ανάρτησης, η οποία ωστόσο αφαιρέθηκε από τη σελίδα της οργάνωσης, φαίνεται πως είναι η ακύρωση του πανηγυριού της Ασωπίας. Η οργάνωση ανέφερε ότι «αυτό (σ.σ. η ακύρωση του πανηγυριού) δεν θα περάσει έτσι» και απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό έγραψε «να το θυμάσαι». 

 

ΣΥΡΙΖA Θήβας για ακύρωση πανηγυριών: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι»

 

Σημειώνεται πως σε χθεσινή της ανακοίνωση η αξιωματική αντιπολίτευση στράφηκε εναντίον της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «πρωτοφανές αλαλούμ».

«Ενώ η κυβέρνηση ζητά με καθυστέρηση την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, την ίδια ώρα ανοίγει τις πτήσεις από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια», ανέφερε η Κουμουνδούρου. 

 

«Και όλα αυτά, μετά τις αλλεπάλληλες παλινωδίες στον τουρισμό. Χωρίς ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων ανεξάρτητα από "πύλη εισόδου" και χώρα προέλευσης και με την κυβέρνηση να αποφασίζει χωρίς καμία εξήγηση την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα», υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

 

«Το πρωτοφανές αλαλούμ συνεχίζεται», κατέληγε η ανακοίνωση.