ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρακτικά της Επιτροπής επιβεβαιώνουν πως μοναδικός υπεύθυνος για το 6μηνο, αποτυχημένο lockdown είναι ο Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρακτικά της Επιτροπής επιβεβαιώνουν πως μοναδικός υπεύθυνος για το 6μηνο, αποτυχημένο lockdown είναι ο Μητσοτάκης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας για τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων. 

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει πως από πρακτικά της επιτροπής, προκύπτει ότι το Μαξίμου λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και στη συνέχει ζητά την επικύρωση από τους επιστήμονες. «Τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Δημοκρατία", επιβεβαιώνουν αυτό που τόσο καιρό φαντάζεται όλος ο κόσμος», ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του.

«Η κυβέρνηση λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας και εκ των υστέρων ζητά την επικύρωσή τους από τους επιστήμονες, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τα επιδημιολογικά δεδομένα», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Τους ανακοίνωσε την απόφασή της για την προμήθεια self test, τους ανακοίνωσε ποια μέτρα θα εφαρμοστούν και απλά, κάθε φορά, πιέζει για να περάσει το δικό της», προσθέτει.

«Επιβεβαιώνει και κάτι άλλο: ότι την αποκλειστική ευθύνη για το εξάμηνο αποτυχημένο λοκντάουν την έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του». Κατόπιν αυτών ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι περιμένει να δώσει σήμερα ο πρωθυπουργός «όλα τα πρακτικά συνεδριάσεων της επιτροπής που κρύβει εδώ και έναν χρόνο».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM