ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο Μητσοτάκης ποιοι συνεργάτες του συνδέονται με τον Φουρθιώτη και με ποιο τρόπο

ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο Μητσοτάκης ποιοι συνεργάτες του συνδέονται με τον Φουρθιώτη και με ποιο τρόπο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη και κάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να δώσει απαντήσεις.

 

Η Κουμουνδούρου σχολιάζει ότι αφού ο παρουσιαστής πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα «επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να φυλά αυτόν που έχει στην πλάτη του τον μισό Ποινικό Κώδικα».

 

Ακόμη, σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός δεν απαντά «με ποιου τις πλάτες ο τηλεπαρουσιαστής έστηνε όλο αυτό το διάστημα απάτες κατά του Δημοσίου και όταν τον εντόπισαν οι υπηρεσίες εισέβαλε σε υπουργείο τραμπουκίζοντας υπαλλήλους και στελέχη».

 

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταλήγει τονίζοντας πως ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει «ποιοι συνεργάτες του και με ποιον τρόπο συνδέονται με τον κ. Φουρθιώτη».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση Φουρθιώτη διαδέχονται η μια την άλλη αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει επί ενάμιση μήνα να σιωπά.

 

Χθες και αφού πια ο κ. Φουρθιώτης πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να φυλά αυτόν που έχει στην πλάτη του τον μισό Ποινικό Κώδικα.

 

Ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντά με τι ανταλλάγματα τον λιβάνιζε με τις εκπομπές και τα πρωτοσέλιδά του. Δεν απαντά με ποιου τις πλάτες ο τηλεπαρουσιαστής έστηνε όλο αυτό το διάστημα απάτες κατά του Δημοσίου και όταν τον εντόπισαν οι υπηρεσίες εισέβαλε σε υπουργείο τραμπουκίζοντας υπαλλήλους και στελέχη.

 

Εάν νομίζει ότι με τη σιωπή του το θέμα θα ξεχαστεί, είναι γελασμένος. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει: Ποιοι συνεργάτες του και με ποιον τρόπο συνδέονται με τον κ. Φουρθιώτη».

 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ