ΣΥΡΙΖΑ: «Κε Σαμαρά αποδοκιμάστε τον Λαζαρίδη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Κε Σαμαρά αποδοκιμάστε τον Λαζαρίδη» Facebook Twitter
2

Για ευνοϊκή αντιμετώπιση, ως τώρα, της Χ.Α. έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αποδίδοντας πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση που έχει υιοθετήσει τη θεωρία των δύο άκρων.

 «Τα πράγματα δεν είναι τυχαία. Το τραγικό αυτό γεγονός έρχεται μετά από μία αποθράσυνση της δράσης της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει τύχει μιας ευνοϊκής αντιμετώπισης από την Πολιτεία μέχρι τώρα. Φοβάμαι δε, ότι υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες, σε όσους, κατά έναν ανεύθυνο τρόπο και επικίνδυνο για τη Δημοκρατία, υιοθετούν την περίφημη θεωρία των δύο άκρων, η οποία ξεπλένει τη ΧΑ στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας». «τάγματα εφόδου της ΧΑ από τη μια και τάγματα εφόδου από την άλλη».

«Οταν ακούμε σε πρωινή εκπομπή το σύμβουλο του πρωθυπουργού, τον κ. Λαζαρίδη, να μιλάει για τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής από τη μια και τάγματα εφόδου από την άλλη, αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό. Όταν ο Πρωθυπουργός, ο κ. Σαμαράς, όπου σταθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μιλάει για την – επικίνδυνη και υπονομευτική για τη Δημοκρατία – θεωρία των δύο άκρων, αυτές οι πρωτοβουλίες είναι προγραμμένες εξ αρχής. Ας αφήσουμε την υποκρισία. Ο κ. Δένδιας και ο ίδιος από τη θέση του και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, έχουν ρίξει πολιτικό λάδι στη φωτιά» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί με ανακοίνωση του τον «δημοκρατικό κόσμο της Ν.Δ»  να απομονώσει στελέχη όπως ο Χρ. Λαζαρίδης που «με τις εμπνεύσεις τους θέτουν σε κίνδυνο τα θεμέλια της δημοκρατικής ομαλότητας». Επιπλέον ζήτησε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να «αποδοκιμάσει» τον Χρ. Λαζαρίδη.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μιλάει και ο ΣΥΡΙΖΑ !!!Η θεωρία των δύο άκρων είναι δυστυχώς για αυτό που στην Μπανανία μας θέλι να λέγεται Αριστερά σωστή. Ξεχάσαμε τη MARFIN ; Τους "γνωστούς άγνωστους" κ.ο.κ.Αντί να αναλογιστούν και τις δικές τους ευθύνες μιλάνε κιόλας και καπηλεύονται ακόμη έναν νεκρό. Θυμηθείτε το νεκρό πιτσιρικά στο Περιστέρι τον Αυγουστο και τις γλειώδεις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.Ντροπή ...