ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη πρωθυπουργού: Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει τον Θεό του

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη πρωθυπουργού: Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει τον Θεό του Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Εκτός τόπου και χρόνου χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την συνέντευξη Μητσοτάκη σήμερα.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει συγκεκριμένα, πως «Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει, παρά τα αλλεπάλληλα ρεκόρ κρουσμάτων και με πάνω από 300 απώλειες την εβδομάδα, και ότι το σύστημα υγείας αντέχει.

»Μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει ανέμελος να περπατάει στο τελευταίο του μίλι, ενώ ασθενείς θα πεθαίνουν πάλι εκτός ΜΕΘ» αναφέρει.

Συνεχίζει δε, σχολιάζοντας πως «Λευκή πετσέτα και για τον εμβολιασμό, τη στιγμή που τα κρούσματα συναγωνίζονται τους εμβολιασμούς πρώτης δόσης.

»Μνημείο ωστόσο πολιτικού καιροσκοπισμού είναι η απάντησή του ότι στις εκκλησίες δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος για τεστ στους ανεμβολίαστους όπως γίνεται παντού, γιατί δεν υπάρχει υπεύθυνος».

»Με λίγα λόγια ο κ. Μητσοτάκης βάζει τη δυσαρέσκεια της εκλογικής του πελατείας πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Με πολιτική δειλία, κυνισμό και ανευθυνότητα, αποδεικνύει ότι τελικά δεν έχει τον Θεό του» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.​

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ