ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Οι γελοίες διαρροές του δεν πείθουν ούτε τον συμπαθέστατο Πίνατ

ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Για «γελοίες διαρροές» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους υπουργούς του στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

«Οι γελοίες διαρροές του κ. Μητσοτάκη μήπως και πείσει πως δεν φταίει ο ίδιος αλλά οι υπουργοί του για τις παταγώδεις αποτυχίες της κυβέρνησής του και τα απελπιστικά αδιέξοδα των πολιτών, δεν πείθουν ούτε τον συμπαθέστατο Πίνατ, που ενίοτε δαγκώνει και κανέναν», σχολιάζουν χαρακτηριστικά πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να αγχώνεται για την αποδοτικότητά τους», συνεχίζουν οι πηγές της Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι «πολύ σύντομα οι πολίτες θα τους απαλλάξουν όλους μαζί από τα καθήκοντά τους».

Μητσοτάκης σε υπουργούς: Δουλέψτε ή να σας απαλλάξω για να αφοσιωθείτε στις εκλογές

Σημειώνεται πως η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε μετά το μήνυμα που έστειλε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός προς τους υπουργούς, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στους υπουργούς λέγοντας: «Έχω πει πολλές φορές ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Αυτό σημαίνει ότι ο χρονικός ορίζοντας του κυβερνητικού έργου είναι 12μηνος. Και για αυτό σας έχει ζητηθεί από τη γραμματεία της κυβέρνησης ένας προγραμματισμός κυβερνητικού έργου με αυτό τον ορίζοντα».

«Έχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι ακριβώς αυτή είναι η πρόθεσή μου», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης. «Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ