ΣΥΡΙΖΑ για λιανεμπόριο: Να εξηγήσει ο Μητσοτάκης τι άλλαξε σε λίγες ώρες- Να δώσει τα πρακτικά της επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ για λιανεμπόριο: Να εξηγήσει ο Μητσοτάκης τι άλλαξε σε λίγες ώρες- Να δώσει τα πρακτικά της επιτροπής Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στην Αχαΐα, τη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη.

 

Την ίδια ώρα η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά από τον πρωθυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των συνεδριάσεων της επιτροπής των ειδικών.

 

«Χθες το μεσημέρι ο κ Μητσοτάκης εξηγούσε πόσο έχει πετύχει η κυβέρνησή του στη διαχείριση της πανδημίας και προσπαθούσε να πείσει πως έχει σχέδιο. Το βράδυ η επιστημονική Επιτροπή ακύρωνε το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, που ο κ. Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει πριν λίγες ώρες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάζει: «Δεν περίμενε κανείς αυτό για να καταλάβει το μπάχαλο της κυβέρνησης».

 

Η Κουμουνδούρου ζητά από τον πρωθυπουργό να εξηγήσει στους πολίτες τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες.

 

«Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Μητσοτάκη να εξηγήσει στους πολίτες τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες, αλλά και να δώσει τα πρακτικά συνεδριάσεων της επιτροπής στη δημοσιότητα. Να δούμε επιτέλους αν η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει έστω και μισή εισήγηση των ειδικών ή τους έχει μόνο και μόνο για να τους επιρρίπτει ευθύνες όποτε τα κάνει μαντάρα», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM