Συλλυπητήριο μήνυμα του επίτιμου για το θάνατο του Μπασιάκου

Συλλυπητήριο μήνυμα του επίτιμου για το θάνατο του Μπασιάκου Facebook Twitter
2

Συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του βουλευτή και πρώην υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, απέστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. «H ξαφνική απώλεια του εκλεκτού μου συνεργάτη, φίλου και αγωνιστή της παράταξής μας, Βαγγέλη Μπασιάκου, με συγκλόνισε», αναφέρει στο μήνυμά του ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και προσθέτει: «Ο Βαγγέλης Μπασιάκος από όποια θέση και αν υπηρέτησε, υπήρξε ανιδιοτελής και είχε μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας.

 

Η παράταξή μας είναι φτωχότερη μετά την απώλειά του.Συμμετέχοντας στο βαρύ σας πόνο, σας στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε εν τω μεταξύ τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη στις 21 και 22 του μήνα, λόγω του ξαφνικού θανάτου του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου.

Ο κ. Μητσοτάκης θα πάει στο Ηράκλειο μόνο για την ομιλία του στον κινηματογράφο «Αστόρια», την Τρίτη (19:30)





2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM