Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη για την Έλενα Φραντζή

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη για την Έλενα Φραντζή Facebook Twitter
2

Στην συγκλονιστική ιστορία της 29χρονης Έλενας Φραντζή αναφέρθηκε σε τελευταία ανάρτησή του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, καταγγέλλοντας και τη στάση του τοπικού μητροπολίτη. 

«Η Έλενα όταν έγινε 10 ετών κατήγγειλε την κακοποίηση της στις κρατικές υπηρεσίες, αλλά δεν έγινε πιστευτή», γράφει ο Σταύρος Θεοδωράκης για το κορίτσι που είχε επανειλημμένως βιαστεί από τον θετό της πατέρα.

Η Έλενα Φραντζή είχε δοθεί σε ηλικία τεσσάρων ετών σε ανάδοχη οικογένεια επειδή η μητέρα της ήταν χρήστρια ναρκωτικών.

Ο θετός πατέρας της Έλενα ήταν ένας ιερέας που όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι από την αρχή της υιοθεσίας, με συνεργό την πρεσβυτέρα σύζυγό του.

«Το 2013 ο βασανιστής της μπήκε επιτέλους στην φυλακή, όμως σε λιγότερο από δύο χρόνια αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στην δουλειά του. Και ποια ήταν η δουλειά του; Ιερέας!», γράφει ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγορώντας και τον τοπικό μητροπολίτη για τη στάση που τήρησε μετά την αποφυλάκιση του ιερέα-βιαστή.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

Θα μάθατε την ιστορία της Έλενας.
Τεσσάρων χρονών oι κοινωνικές υπηρεσίες της Κύπρου την έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια.
Τεσσάρων χρονών άρχισε και η σεξουαλική της κακοποίηση από τον θετό της πατέρα.


Η Έλενα όταν έγινε 10 ετών κατήγγειλε την κακοποίηση της στις κρατικές υπηρεσίες, αλλά δεν έγινε πιστευτή. Το κορίτσι υποχρεώθηκε να παραμείνει με τον πατέρα βιαστή και την συνεργό σύζυγο του.

Όταν πια ενηλικιώθηκε και έφυγε από το σπίτι η Έλενα έκανε ξανά καταγγελία και παράλληλα αποφάσισε να σπουδάσει κοινωνική λειτουργός για να βοηθήσει τα κακοποιημένα παιδιά.

Το 2013 ο βασανιστής της μπήκε επιτέλους στην φυλακή, όμως σε λιγότερο από δύο χρόνια αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στην δουλειά του. Και ποια ήταν η δουλειά του; Ιερέας!


Και η Έλενα απογοητευμένη πια από ανθρώπους και Θεούς, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, αυτοκτόνησε!

Ο τοπικός Μητροπολίτης σε μια προσπάθεια να διώξει από πάνω του τις κατηγορίες – με τα βίντεο να τον δείχνουν να ιερουργεί μαζί με τον βιαστή μετά την αποφυλάκισή του - δήλωσε πως η Εκκλησία εξάντλησε την αυστηρότητά της και «απομόνωσε» τον ιερέα σε Μοναστήρι και δεν του επέτρεπε να εξομολογεί!

Προσέξτε αδελφοί! Ο εκπρόσωπος του Θεού ισοφάρισε 15 χρόνια βιασμών, με την στέρηση στον βιαστή του δικαιώματος να εξομολογεί!

Ας σταματήσω εδώ γιατί θα παρεκτραπώ.

Ελπίζω η πολιτεία της Κύπρου να βρει τρόπο να δείξει ότι κατανοεί το μέγεθος των εγκληματικών της λαθών.


Η γραφειοκρατία και η ώσμωση με συντηρητικούς θεσμούς, οι οποίοι επίσης δραστηριοποιούνται στην πρόνοια, απειλούν τις κοινωνικές υπηρεσίες. Δεν συμβαίνει μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα. Η μόνη λύση είναι η συνεχής ανανέωση του δυναμικού με ανοιχτά μυαλά και ασυμβίβαστους στις πιέσεις ανθρώπους.


Αλλιώς, αγαπητέ Πρόεδρε Αναστασιάδη, κάτι σάπιο θα συνεχίσει να υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.


Στις φωτογραφίες η Έλενα και το κτήνος.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Είναι απίστευτη ποινή των 2 χρόνων , είναι απιστευτη η επιστροφή του στην Εκκλησία , είναι 'ολα απίστευτα και βρώμικα , πολύ βρώμικα Μπράβο στον Σ.Θεοδωράκη που εξέφρασε δημόσια τον αποτροπιασμό του
Να είμαι ειλικρινής δεν είχα ξανακούσει γι'αυτή την ιστορία. Όταν την είδα κάπου περιληπτικά, θεώρησα ότι είναι κάποια ιστορία του'50... Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά έγιναν στις μέρες μας. Ντροπή και αηδία. Κ το χειρότερο, μάλλον αυτοί δεν αισθάνονται τίποτα απολύτως, να μη συζητήσω το πιστό ποίμνιο

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ