Συγχαρητήρια Μητσοτάκη και Αυγενάκη στον Γκολομέεβ: «Μας έκανε περήφανους»

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη και Αυγενάκη στον Γκολομέεβ: «Μας έκανε περήφανους» Facebook Twitter
0

Τα συγχαρητήριά τους έστειλαν μέσω Twitter στον Κριστιάν Γκολομέεβ για τη νίκη του στο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Κριστιάν Γκολομέεβ για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στα 50μ ελεύθερο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου. Μας έκανε περήφανους!» έγραψε ο πρωθυπουργός.

Τεράστια επιτυχία για τον ίδιο και για την ελληνική κολύμβηση, χαρακτήρισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, το ασημένιο μετάλλιο του Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο.

«Θερμά συγχαρητήρια στον 26χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας, Κριστιάν Γκολομέεβ, για το ασημένιο μετάλλιό του στην κούρσα της μιας ανάσας, στα 50μ. ελεύθερο. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία του ίδιου και φυσικά της ελληνικής κολύμβησης, στη διοργάνωση που γίνεται στη Νότιο Κορέα» σημείωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter

Ο υφυπουργός Αθλητισμού λίγο αργότερα έκανε νέα ανάρτηση στην οποία ενημέρωσε ότι επικοινώνησε με τον αρχηγό αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Ν. Κορέα, Ν.Γέμελο,αμέσως μετά από την τεράστια επιτυχία του Κριστιάν Γκολομέεβ ζητώντας του να μεταφέρει σε όλη την ελληνική αποστολή τα συγχαρητήριά του. 

«Επικοινώνησα με τον αρχηγό αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Ν. Κορέα, Ν.Γέμελο,αμέσως μετά από την τεράστια επιτυχία του Κριστιάν!
Του ζήτησα να μεταφέρει σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας«Μπράβο κ´ ευχαριστώ από καρδιάς» σημείωσε ο κ. Αυγενάκης 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ