Στην τελική ευθεία για τις κάλπες η χώρα

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες η χώρα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Στο δρόμο προς τις κάλπες οδηγείται η χώρα, καθώς σήμερα λήγει η διαδικασία των διερευνητικών εντολών προς τα κόμματα της βουλής για την πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

Εντός της ημέρας (στις 13:00) αναμένεται να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης προκειμένου να παραδώσει  την εντολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και  να ανοίξει επισήμως πια ο δρόμος για τη διενέργεια των εθνικών εκλογών στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με πιθανότερη ημερομηνία της 20η Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών θα αποφασίσει πότε θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές. Άγνωστο πάντως παραμένει ακόμη αν ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών πριν από την οριστική προσφυγή στις κάλπες. Υπενθυμίζεται πως όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ζητήσει να ακολουθηθεί η διαδικασία αυτή και να μην παρακαμφθεί το συμβούλιο με τηλεφωνικές επαφές του ΠτΔ και των πολιτικών αρχηγών

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ