ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Στη παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο Μητσοτάκης - «Ο αστυνομικός πρέπει να βρίσκεται στο δρόμο»

Στη παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο Μητσοτάκης - «Ο αστυνομικός πρέπει να βρίσκεται στο δρόμο» Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Στην παρουσίαση της νέας αστυνομικής ομάδας ΔΙ.ΑΣ παρευρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός κατά τον χαιρετισμό του στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μαρκόπουλο, υπογράμμισε την κυβερνητική απόφαση για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, με άμεσα, απτά αποτελέσματα στην ασφάλεια των πολιτών.

«Οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου θα βλέπουν πια μια περιπολία δίπλα τους», σημείωσε κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «στο δρόμο πρέπει να βρίσκεται ο αστυνομικός, και όχι στα γραφεία, στο δρόμο απέναντι στη μικρή και μεγάλη καθημερινή ανομία, επαναφέροντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας. Οι γειτονιές μας θα έχουν μεγαλύτερη προστασία σε λίγο καιρό».

Η εκπαίδευση των νέων ένστολων ολοκληρώθηκε εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε θέσει η κυβέρνηση, τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της δέσμευσης για ταχεία ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας με 1.500 στελέχη.


Η υλικοτεχνική υποδομή της ΕΛ.ΑΣ. ενισχύθηκε παράλληλα με 450 νέα περιπολικά και μοτοσυκλέτες, 3.000 αλεξίσφαιρα γιλέκα, 500 ασυρμάτους, 3.000 νέες εξαρτήσεις και άλλο υλικό. Η τροφοδοσία των αστυνομικών με νέο υλικό θα συνεχιστεί, καθώς έχει δρομολογηθεί η απόκτηση 700 νέων οχημάτων, 11.000 αλεξίσφαιρων γιλέκων, 3.500 ασυρμάτων, 1.200 στολών επιχειρήσεων και 12 drones.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
1

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Η ΝΔ έχει ανακτήσει σε μεγάλο βαθμό (και θα ανακτήσει κι άλλο) το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, την ίδια ώρα μάλιστα που η αξιωματική αντιπολίτευση (ευτυχώς μόνο αυτή) υπερασπίζεται άμεσα ή έμμεσα την παρανομία και το μπάχαλο.Εξαιρετικό το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης. Μπράβο.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ