Στη Βουλή η αντιπαράθεση για τις παρακολουθήσεις

Στη Βουλή η αντιπαράθεση για τις παρακολουθήσεις Facebook Twitter
Eικονογράφηση: Ατελιέ LIFO
0

Στη Βουλή μεταφέρεται από σήμερα η πολιτική αντιπαράθεση για την υπόθεση της παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, «κόντρα» που αναμένεται να κορυφωθεί έως τα τέλη της εβδομάδας, με προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών. 

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με βασικό αντικείμενο τον προγραμματισμό της συνεδρίασης της ολομέλειας για τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Το δεύτερο ζήτημα είναι η σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και την ακρόαση του νέου διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη. 

Σε εκκρεμότητα είναι, λόγω της κλειστής Βουλής, το αίτημα που αναμένεται να καταθέσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για διερεύνηση από το 2012 έως σήμερα. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM