Οι τολμηρές δηλώσεις ενός  νεαρού βουλευτή ,αναμένεται να ξεσηκώσουν αντιδράσεις στη χώρα όπου όλα είναι όπως φαίνονται και όπως διδάσκονται. O βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ζήτησε να επενδύσει η χώρα στον τουρισμό και στον πολιτισμό ,λέγοντας ναι και στην οργάνωση ενός  "Love Parade», «φτάνει να έχει έσοδα η χώρα».  Σε επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφου ο κύριος Καραγκούνης  απάντησε: «Ας μην είμαστε υποκριτές. Εγώ είμαι μόνο τριάντα πέντε χρόνων και θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό. Η κοινωνία πρέπει λιγάκι να φιλελευθεροποιηθεί. Δείτε τι γίνεται στο Βερολίνο σε μια παρόμοια εκδήλωση. Εκατομμύρια τουρίστες πάνε για να το δουν και αφήνουν και αρκετά χρήματα στην πόλη. Όλα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε».

Μιλώντας στο Star ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε: «πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε ή δεν θέλουμε τουρίστες... Στην Γερμανία μαζεύονται 20 εκατ. άτομα σε ένα Σαββατοκύριακο... Το love parade θα βοηθήσει οικονομικά την χώρα μας».

«Είμαστε μια ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία υπάρχει μεγάλη κοινότητα  ομοφυλοφίλων, αλλά το κρύβουμε»,είπε ο κύριος Καραγκούνης.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr