Σκουρλέτης: Βρισκόμαστε στη στιγμή για τέταρτο μνημόνιο

Σκουρλέτης: Βρισκόμαστε στη στιγμή για τέταρτο μνημόνιο Facebook Twitter
3

Ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε ότι τα μνημόνια θα συνεχιστούν παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες του, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, που παραδέχθηκε πως το τέταρτο μνημόνιο είναι κοντά.

«Ακούγεται, αυτές τις ώρες που μιλάμε, από κάποιες φωνές, ότι ενδεχομένως να χρειαζόμαστε άλλο ένα νέο μνημόνιο... Μα αυτό δε λέγαμε; Αυτό δε λέγαμε το '10 το '11, ότι η αποτυχία αυτής της πολιτικής είναι ότι γεννάει την ανάγκη για μια νέα συνταγή ακριβώς ιδία με την προηγούμενη; Για ένα νέο μνημόνιο για μια ανακύκλωση της λιτότητας;», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας την Τετάρτη σε εκδήλωση στην Ηλιούπολη. «Νομίζω ότι βρισκόμαστε ακριβώς σε αυτή τη στιγμή... Δε το γνωρίζαμε όταν αναλαμβάναμε την κυβέρνηση; Βεβαίως το γνωρίζαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του, ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για «Υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας». 

«Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, σε συνεργασία με την τρόικα εσωτερικού, το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε, προσπαθούν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα. Αυτό το επιχειρούν με μια αποσπασματική αναφορά 30 δευτερολέπτων, από μια ομιλία διάρκειας 52 λεπτών και με μια υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιθυμούν ένα 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η Νέα Δημοκρατία», λέει ο υπουργός σχετικά με τις αναφορές μερίδας των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία παραδέχτηκε ότι η χώρα είναι κοντά σε ένα τέταρτο μνημόνιο.

Δείτε το βίντεο:


Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM