Ρήγας: Ο Τσίπρας θα είναι επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Ρήγας: Ο Τσίπρας θα είναι επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας έγραψε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στην πορεία για το Πολυτεχνείο (EUROKINISSI)
3

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας έγραψε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στην πορεία για το Πολυτεχνείο την Κυριακή και θα τεθεί επικεφαλής του μπλοκ. 

Όπως τονίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που πρώην πρωθυπουργός θα δώσει το παρών στην πορεία. Την ανάρτηση του κ. Ρήγα αναδημοσίευσε και η εφημερίδα Αυγή αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από τον κ. Τσίπρα. 

Ρήγας: Ο Τσίπρας θα είναι επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
Ρήγας: Ο Τσίπρας θα είναι επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για το Πολυτεχνείο Facebook Twitter

Αναλυτικά το ποστ του Πάνου Ρήγα:

«Σε μια κίνηση με μηνύματα και συμβολισμούς απέναντι στον αυταρχισμό, στην αστυνομοκρατία και το δόγμα καταστολής της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποφάσισε να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται αύριο στην πορεία και θα τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος.

»Μια απόφαση χωρίς προηγούμενο αφού είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πρώην πρωθυπουργός συμμετέχει στην πορεία του Πολυτεχνείου. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το φοιτητικό κίνημα και εκδηλώνει την αντίθεση του στην παραβίαση του ασύλου και στο «δόγμα της κυβέρνησης «Νόμος & τάξη».


»Ο φετινός εορτασμός ας είναι εφαλτήριο προάσπισης της δημοκρατίας μας, διαφύλαξης της ιστορικής μνήμης και διεκδίκησης ενός Πανεπιστημίου ανοιχτού στο λαό και τη νεολαία»

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

3 σχόλια
Η παρακμή ολοζώντανη.Δυστυχώς, φτάσαμε να "ηγούνται" για την επέτειο του Πολυτεχνείου άκαπνοι - με μηδενική αντιχουντική δράση - αμπελοφιλόσοφοι των 15μελών και των ταβερνείων, που φαντασιώνουν ότι είναι αριστεροί επαναστάτες Τσε Γκεβάρα στα βουνά της Βολιβίας και στις ανηφοριές της Καλλιδρομίου.ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΝ ΣΩΖΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
Δεν υπάρχουν λόγια! Ο άνθρωπος είναι άλλου γι άλλου! Αναρωτιέμαι αν κάποιος από τους συνομιλητές του, ξένους ηγέτες, βάλει στη σειρά τις ενέργειες του, θα σαλτάρει.......