ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Ρέγκλινγκ: Παραβίαση απορρήτου οι ηχογραφήσεις Βαρουφάκη στο Eurogroup

Ρέγκλινγκ: Παραβίαση απορρήτου οι ηχογραφήσεις Βαρουφάκη στο Eurogroup Facebook Twitter
Τι είπε ο Κλάους Ρέγκλινγκ για τις ηχογραφήσεις Βαρουφάκη (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
1

Τη λύπη τους εξέφρασαν ο Μάριο Σεντένο και ο Κλάους Ρέγκλινγκ, αναφερόμενοι στην κίνηση του Γιάνη Βαρουφάκη να καταθέσει στη Βουλή στικάκι με τις ηχογραφήσεις του Eurogroup.

Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δέχθηκαν ερώτηση για το ζήτημα αυτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup. Ο κ. Βαρουφάκης κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα στα πρακτικά της Βουλής φάκελο με απομαγνητοφωνήσεις των ηχογραφήσεων που έκανε κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Eurogroup, αλλά ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, του επέστρεψε τον φάκελο.

«Ειλικρινά, δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω. Πολιτικά είναι κάτι για το οποίο λυπάμαι, αλλά δεν έχω κανένα σχόλιο», απάντησε ο Μάριο Σεντένο στη σχετική ερώτηση. Ο Πορτογάλος, νυν πρόεδρος του Eurogroup, δεν είχε προλάβει τον Γιάνη Βαρουφάκηως υπουργό Οικονομικών. Αντίθετα, ο Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος μίλησε αμέσως μετά, είχε ζήσει εκείνη την περίοδο της διαπραγμάτευσης ως επικεφαλής του ESM, πόστο στο οποίο παραμένει.

«Δεν ξέρω τι περιείχε ο φάκελος. Συμφωνώ ότι λυπάμαι. Αυτό είναι παραβίαση του απορρήτου. Θα περίμενα ότι έχει ήδη χρησιμοποιήσει όλα όσα ο ίδιος βρίσκει ενδιαφέροντα, στα βιβλία του που έχουν εκδοθεί», ήταν το σχόλιο του Κλάους Ρέγκλινγκ για την κίνηση Βαρουφάκη.

Δείτε το απόσπασμα στο 6:10 του βίντεο

 

 

Πολιτική
1

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"...Θα περίμενα ότι έχει ήδη χρησιμοποιήσει όλα όσα ο ίδιος βρίσκει ενδιαφέροντα, στα βιβλία του που έχουν εκδοθεί", ήταν το σχόλιο του Κλάους Ρέγκλινγκ για την κίνηση Βαρουφάκη. Πηγή: www.lifo.grΗ ...αλεπού ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές και τα μπλεξίματα.Οπότε, το αφήνει παμπόνηρα στην ...διακριτική ευχέρεια του βασιλιά του δάσους...Κουβέντα να γίνεται.Τώρα μέσα του ο κ. Βαρουφάκης, μπορεί να εύχεται να γίνει κάτι τόσο σοβαρό μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ώστε να ξεχαστούμε.Αλλιώς, τι τον εμποδίζει να δώσει τις ηχογραφήσεις άμεσα στη δημοσιότητα - όταν μάλιστα προσφέρθηκε και δυναμική κούριερ να τις μεταφέρει δωρεάν και με ασφάλεια ; ...Πάλι, κουβέντα να γίνεται.. Στις επόμενες εκλογές ας μείνει έξω από την Βουλή. Και για εκτόνωση να πάει στον "αδύναμο κρίκο", να κοντραριστεί σε βλοσυρότητα με τον Τρύφωνος σε μεφιστοφελικό σκηνικό.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ !...