Ποτάμι για Ρουβίκωνα: Η Ελλάδα φαίνεται ξέφραγο αμπέλι στο εξωτερικό

Ποτάμι για Ρουβίκωνα: Η Ελλάδα φαίνεται ξέφραγο αμπέλι στο εξωτερικό Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Βολές στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή τη σημερινή επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Καναδά. 

«Οι κουκουλοφόροι και οι κρανιοφόροι συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους, χτυπώντας ξένες πρεσβείες και δημόσια κτίρια», σχολιάζει το Ποτάμι.

«Ας περάσουν από τα γραφεία τους»

«Η Ελλάδα εμφανίζεται διεθνώς ως ξέφραγο αμπέλι, έρμαιο στις ορέξεις διαφόρων μπαχαλάκηδων. Αν στην κυβέρνηση δεν ξέρουν πού θα τους βρουν ας περάσουν, τις ώρες που δέχονται το κοινό φυσικά, από τα γραφεία τους στη Φιλοσοφική» προσθέτει.

Η ομάδα αντιεξουσιαστών έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση στο κτίριο στο Χαλάνδρι. 

Στο βίντεο, περίπου 10 άτομα με κράνη προσεγγίζουν τον προθάλαμο και δύο από αυτούς προκαλούν ζημιές με βαριοπούλες ενώ άλλοι πετούν μπογιές κόκκινου και μαύρου χρώματος, πριν τραπούν σε φυγή. 

Σε ανάρτησή του, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Ρουβίκωνας» υποστηρίζει πως επιτέθηκε στην πρεσβεία του Καναδά επειδή η χώρα στηρίζει την εταιρεία Eldorado Gold, που έχει επενδύσει σε μεταλλευτικές δραστηριότητες στην Χαλκιδική.

Μάλιστα η ανάρτηση των αναρχικών έχει αναρτηθεί τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια