Πολάκης: Δεν μπορώ να μη γλεντάω τα λαμόγια

Πολάκης: Δεν μπορώ να μη γλεντάω τα λαμόγια Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Μία ακόμα αιχμηρή ανάρτηση, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. 

Ο κ. Πολάκης ανέβασε το ρεμπέτικο τραγούδι του Δημήτρη Ευσταθιού «Μη μου πατάτε το ζωνάρι», σε εκτέλεση του Πρόδρομου Τσαουσάκη, συνοδεύοντάς του με ένα σχόλιο που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. 

«Επειδή βλέπω πολλές δηλώσεις από διάφορα πολιτικά και οικονομικά λαμόγια πως θα με βάλουν φυλακή...

ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ,γιατί δεν μπορώ να μην τους γλεντάω, αυτό το τραγούδι του Τσαουσάκη... "δεν φοβάμαι σίδερα, πάρτε το χαμπάρι, μην μου πατάτε το ζωνάρι"».

Πολάκης: Δεν μπορώ να μη γλεντάω τα λαμόγια Facebook Twitter

Τον τελευταίο καιρό, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προβαίνει συστηματικά αιχμηρές αναρτήσεις στο Facebook, μετά την αποκάλυψη για το καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που έλαβε σε δύο μέρη από την Attica Bank.

Για το δάνειο αυτό, ο κ. Πολάκης έβαλε δεύτερη υποθήκη το σπίτι του στα Σφακιά, με την πρώτη υποθήκη του οποίου έχει πάρει στεγαστικό δάνειο ύψους 300.000 ευρώ.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
♫ Δεν φοβάμαι σίδεραΠάρτε το χαμπάριΜην μου πατάτε Το ζωνάρι ♫(Πρόδρομος Τσαουσάκης)♫ Δεν υπήρξε ηχογράφησηΈχω μνήμη λυράρη,Να με συμπαθάτεΤον μικροκατεργάρη ♫(Αρκτούρος Πολάκης)