Ποιοι και γιατί θέλουν εκλογές τον Οκτώβριο

Ποιοι και γιατί θέλουν εκλογές τον Οκτώβριο Facebook Twitter
EUROKINISSΙ
0

Ένα νέο σενάριο για εκλογές μέσα στο Φθινόπωρο φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ εφημερίδας που κάνει λόγο για κάλπες ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο.

«Τα ανοιχτά εθνικά θέματα, τα σκάνδαλα και η πόλωση αλλάζουν τους εκλογικούς σχεδιασμούς του Μαξίμου», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Το Βήμα».

Γιατί αυτή η βιασύνη; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σκέψη της κυβέρνησης είναι πως θα επωφεληθεί από το τέλος του Μνημονίου και θα προλάβει τη φθορά. «Βάσει αυτών, υπάρχουν εισηγήσεις για κάλπες τον Οκτώβριο», γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίσπευση των εκλογών ενισχύεται ως σενάριο λόγω της ταυτόχρονης ανάδειξης εθνικών θεμάτων, των ζητημάτων οικονομικής διαχείρισης και των σκανδάλων.

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει τίποτε να κερδίσει περιμένοντας μέχρι την άνοιξη του 2019, είναι η εκτίμηση που κάνουν οι υποστηρικτές των πρόωρων εκλογών.

Για την ώρα δεν υπάρχει διάψευση ή σχόλιο για το ρεπορτάζ από το Μαξίμου.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM