Πικραμμένος: Δεν μπορεί να υπάρξει ξανά το «Μένουμε σπίτι» - Πρέπει να μην καταρρεύσει η οικονομία

Πικραμμένος: Δεν μπορεί να υπάρξει ξανά το «Μένουμε σπίτι» - Πρέπει να μην καταρρεύσει η οικονομία Facebook Twitter
0

«Το σύνθημα "Μένουμε σπίτι" δεν μπορεί να ξαναϋπάρξει. Σίγουρα, το πρώτο μέλημα είναι η υγεία των πολιτών, αλλά θα πρέπει να μην καταρρεύσει η οικονομία», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος.

«Αν χάσουμε το στοίχημα της Δικαιοσύνης, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το στοίχημα της οικονομίας" ανέφερε ο κ. Πικραμμένος, κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

«Για να κάνουμε μία άλλη Δικαιοσύνη, πρέπει να ξεκινήσουμε από τα νέα παιδιά που έρχονται για να γίνουν δικαστικοί λειτουργοί. Να τους εμφυσήσουμε μία νέα νοοτροπία ήδη από τη σχολή», τόνισε, εκτιμώντας πως οι προαγωγές στο δικαστικό σώμα πρέπει να γίνονται, όχι μόνο με την πάροδο των ετών, αλλά και με ουσιαστικές προϋποθέσεις - όπως με τους αξιωματικούς ενόπλων δυνάμεων.

«Δεν θέλω δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία στη Δικαιοσύνη. Θέλω ανταγωνισμό. Να μπουν δικηγόροι, πανεπιστημιακοί. Τα μνημόνια για παράδειγμα, είχαν θέματα που δυσκόλευαν τους δικαστές. Πρέπει να ταρακουνήσουμε τη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ