Παρέμβαση Παυλόπουλου για την νέα ηγεσία της Δικαιοσύνης

Παρέμβαση Παυλόπουλου για την νέα ηγεσία της Δικαιοσύνης Facebook Twitter
1

Στο θέμα επιλογής της νέας ηγεσίας της Δικαιοσύνης που προκαλεί προβληματισμό και αναταράξεις ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αναμένεται να παρέμβει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παυλόπουλος  ενδέχεται να διαμηνύσει πως δεν θα υπογράψει παραμονή των εκλογών το προεδρικό διάταγμα που θα επικυρώσει την κυβερνητική επιλογή εκτός κι αν γίνουν επιλογές που δεν θα προκαλούν πολιτικές αντιδράσεις.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να θέλει να στείλει το μήνυμα ότι δεν πρέπει να βρεθεί σε θεσμικά δύσκολη θέση η προεδρία της Δημοκρατίας.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Για άλλη μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιεί τους θεσμούς.Ενώ ο ΠΘ Τσίπρας δήλωσε ενώπιον του ελληνικού λαού, ότι θα ζητήσει στις 3 Ιουνίου από τον ΠτΔ την διεξαγωγή έκλογών επειδή αντιλήφθηκε ότι δεν έχει πια την εμπιστοσύνη του, τώρα τα γύρισε.Παρά λοιπόν την ομολογία του αυτή, θέλει εν τούτοις να επιλέξει την ηγεσία της Δικαιοσύνης για τα επόμενα τρία χρόνια.Και όχι να αφήσει την εκλογή στην κυβέρνηση που θα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού που ο ίδιος ομολόγησε ότι την έχασε.Όπως συνήθως όταν τον συμφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγει στην ερμηνεία του την ουσία των σχετικών Συνταγματικών αναφορών και κολλάει στον τύπο.Παιχνίδι να γίνεται και την Δημοκρατία την τραβολογάμε πέρα-δώθε, καταπώς μας συμφέρει.Να τα θυμόμαστε αυτά πριν ψηφίσουμε.