Παραδίδει ο Πικραμμένος στον Σαμαρά

Παραδίδει ο Πικραμμένος στον Σαμαρά Facebook Twitter
0

Με αυτή τη φωτογραφία το Twitter του πρωθυπουργού, γνωστοποιεί την παράδοση και παραλαβή της πρωθυπουργίας από τον Αντώνη Σαμαρά. Έτσι αποχωρεί ο κ. Πικραμμένος, που παρότι η θητεία του ονομάστηκε "ακυβερνησία", έκανε σε αυτό το μικρό διάστημα περισσότερα πράγματα από αυτό που ονομάζαμε "κυβέρνηση". Τελευταία φορά που έδωσε μαθήματα άμεσης αντίδρασης χρησιμοποιώντας απλώς την κοινή λογική, ήταν στην πυρκαγιά της Κερατέας, όταν έδωσε εντολή να ζητηθεί άμεσα βοήθεια από άλλα κράτη για την κατάσβεση της.

«Πρέπει να φροντίσετε να δικαιωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη» δήλωσε ο απερχόμενος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος, απευθυνόμενος στον νέο Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά κατά την παράδοση-παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου. Έχω πλήρη επίγνωση των κρίσιμων στιγμών, γνωρίζω την ανάγκη επιστροφής της αξιοπρέπειας στον ελληνικό λαό και της γρήγορης ανάκαμψης, απάντησε ο Αντ. Σαμαράς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM