Παπαδημούλης: Να παραιτηθεί ο Αθανασίου

Παπαδημούλης: Να παραιτηθεί ο Αθανασίου Facebook Twitter
0

Την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, για το νομοθετικό πλαίσιο που απαλλάσσει, όπως λέει τους καταχραστές του δημοσίου, ζητά ο  Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για αθλιότητα που έχει τις υπογραφές των Μπαλτάκου, Στουρνάρα, Αθανασίου.

«Ο Μπαλτάκος έφυγε, ο Στουρνάρας μετακόμισε, ο Αθανασίου παραμένει υπουργός Δικαιοσύνης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, μπορεί η κυβέρνηση στη συνέχεια να είπε «μας συγχωρείτε λάθος, το διορθώνουμε» αλλά η νομική «μαύρη τρύπα» έχει δημιουργηθεί καθώς υπάρχει νομολογία που επιτρέπει στον κατηγορούμενο να χρησιμοποιεί την ευνοϊκότερη για εκείνον ρύθμιση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM