Ομολογία Σγουρίδη: «Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες για να τον ψηφίσουν

Ομολογία Σγουρίδη: «Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες για να τον ψηφίσουν Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του σταθμού «MAXIMUM 93,6» και στον Δ.Κόλιο, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης ομολόγησε πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως είχαν κάνει παλαιότερα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αναφερόμενος στο φλέγον ζήτημα των αγροτών, ο κ. Σγουρίδης τόνισε: «Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν» και πρόσθεσε: «Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».

Σ' εκείνο το σημείο ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός»;

«Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...», απάντησε ο κ. Σγουρίδης.

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο κ. Κόλιος.

«Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. 'Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», σημείωσε ο κ. Σγουρίδης.

Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις του υφυπουργού ήρθε από το Ποτάμι, με ανακοίνωσή του στην οποία υποστηρίζει πως η σημερινή παραδοχή του κ. Σγουρίδη «αποκαλύπτει με τον πιο ωμό τρόπο πως αυτό που ενδιαφέρει τους κυβερνητικούς είναι πώς θα κλέψουν την ψήφο».

Η ανακοίνωση του Ποταμιού για τα όσα είπε υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Σγουρίδης:

«Οι σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού κ.Σγουρίδη αποκαλύπτουν με τον πιο ωμό τρόπο ότι αυτό που ενδιαφέρει τους κυβερνητικούς είναι πώς θα κλέψουν την ψήφο.


Υφυπουργός: «Αν δεν τάξεις, δε σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά, δεν είναι καλός. Αυτή είναι η αλήθεια».
Δημοσιογράφος : «Δηλαδή τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;»


Υφυπουργός: «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως το "λεφτά υπάρχουν"...».

Μ' αυτά τα μυαλά φθάσαμε ως εδώ. Γι' αυτό 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόροι από το 2009 ως σήμερα έχουν γυρίσει την πλάτη στην πολιτική και τους πολιτικούς. Είναι το τίμημα για τα ψέματα των λαϊκιστών. Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το Ποτάμι θα επιμείνει να μιλάει ορθολογιστικά, ακόμη κι αν αυτό «δεν είναι καλό» σύμφωνα με τα «πολιτικά εγχειρίδια» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.»

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ