Οι δηλώσεις Ζησιάδη για καταθέσεις πολιτικών στην Ελβετία (video)

Οι δηλώσεις Ζησιάδη για καταθέσεις πολιτικών στην Ελβετία (video) Facebook Twitter
0

Ο Ιωσήφ Ζησιάδης είναι βουλευτής της Αριστεράς στην Ελβετία. Ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής ερωτήθηκε στο πλαίσιο της εκπομπής «Έρευνα» του Παύλου Τσίμα, για την εξέλιξη της υπόθεσης με τις καταθέσεις ελλήνων στα ασφαλή ελβετικά «θησαυροφυλάκια». Σύμφωνα με τον κύριο Ζησιάδη μετά την επίσκεψη Πάγκαλου  στην Ελβετία τον Ιούνιο για το θέμα των λογαριασμών, όταν η ελληνική κυβέρνησης ερωτήθηκε για το θέμα είπε ότι «προχωράει». Όπως όμως λέει ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής, η υπουργός Οικονομικών της Ελβετίας είπε ότι δεν προχώρησε τίποτα. Κατά τον κύριο Ζησιάδη, αυτό συμβαίνει γιατί «οι πιο πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. έχουν πάρα πολλά χρήματα στην Ελβετία». Όταν ερωτάται αν έχει κάποια δεδομένα απαντά «όχι αλλά από την αρχή του χρόνου πάρα πολλά χρήματα έχουν έρθει, όχι μόνο σε τράπεζες αλλά και σε ταχυδρομεία», λέγοντας χαρακτηριστικά «οι υπάλληλοι μας ρωτούσαν, όλα αυτά τα χρήματα που έρχονται εδώ τελευταία, τι γίνεται;»…(οι επίμαχες δηλώσεις περίπου μετά το 4.32)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM