«Όχι» Μητσοτάκη σε Γεννηματά για τη συνταγματική αναθεώρηση

«Όχι» Μητσοτάκη σε Γεννηματά για τη συνταγματική αναθεώρηση Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά σχετικά με την πρότασή της για αναθεώρηση του Συντάγματος είχε το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι δεν είναι του παρόντος η αναθεώρηση καθώς απαιτούνται ευρείες συναινέσεις που δεν διαμορφώνονται με ευθύνη του κ. Τσίπρα.

Ακόμη, πρόσθεσε πως η πρόταση της ΝΔ για ευρεία αναθεώρηση πηγαίνει πολύ πέρα από τα σημεία που σωστά βάζει η κ. Γεννηματά. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαριάδης σε Πολάκη: «Δεν θα είχαμε καταρρεύσει αν δεν είχαμε δεχτεί τη συγγνώμη σου»

Πολιτική / Δημόσια κόντρα Ζαχαριάδη με Πολάκη: «Πες μας τι έγινε στην Κρήτη που το τρίτο κόμμα έγινε πρώτο»

Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν θα είχαμε καταρρεύσει αν δεν είχαμε δεχτεί τη συγγνώμη σου» απαντά στον Παύλο Πολάκη ο Κώστας Ζαχαριάδης - Οι αιχμές για τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη
NEWSROOM
Βούλα Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακά

Πολιτική / Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Το κόμμα δεν αντέχει να καταβάλλει μισθούς σε όσους δεν προσφέρουν υπηρεσίες

«Το μήνυμα είναι ότι το κόμμα δεν αντέχει οικονομικά να καταβάλλει μισθούς σε πρόσωπα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου για την υπόθεση Γιώργου Τσίπρα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλά, εντάξει, καταλάβαμε.ΔΕΝ μπορεί να γίνει συζήτηση που θα έχει καταλήξει σε κοινές προτάσεις, επί των οποίων να κληθούν να τοποθετηθούν τα άλλα κόμματα.Συναίνεση θα υπάρξει μόνον όταν η ΝΔ εκλέξει 200 βουλευτές, οπότε θα γίνει ΝΔίτικη αναθεώρηση.Μέχρι τότε θα ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Η ΝΔ έχει κάνει την στρατηγική επιλογή της.Επιδιώκει να πάρει ψήφους διαμαρτυρίας - που είναι πιο εύκολοι - και ακολουθεί την πεπατημένη, αντί να παρουσιάσει δημιουργική ταυτότητα.Δυστυχώς.