Όχι και από τον Ρομπάι στον Τσίπρα

Όχι και από τον Ρομπάι στον Τσίπρα Facebook Twitter
1

Μετά τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ  και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Φαν Ρομπάι αρνήθηκε να συναντηθεί με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη χώρα μας.

Την αρνητική απάντηση του Ρομπάι που θα επισκεφθεί τη χώρα μας την Παρασκευή ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Κάρλα Βαλόρτα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΑΜΠΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποβάλλει αίτημα συνάντησης με τον Πρόεδρο του Ευρωπαικού Συμβουλίου. Υπενθυμίζεται ότι αρνητική ήταν και η απάντηση του επικεφαλής του Γιούρογκρουπ σε ανάλογο αίτημα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόσφατη επίσκεψη του στη χώρα μας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Παρ' όλο που υποψιάζομαι πως αν εκλεγεί ο Τσίπρας θα κάτσει απλά κότα ( ανεξάρτητα από αυτήν τη θεσμικά απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους των Ευρωπαίων ), ίσως θα έπρεπε να εξετάσουν περισσότερο οι Ευρωπαίοι τα οφέλη και τις ζημιές από τέτοιου είδους παρεκτροπές. Επίσης, πολύ αμφιβάλλω, για το αν παλαιότεροι ηγέτες της Ευρώπης θα συμπεριφέρονταν έτσι αισχρά και με μικροπρέπεια. Βλέπετε, η μικροπρέπεια είναι χαρακτηριστικό της ανεπάρκειας.