"Ο Τσίπρας τζογάρει για το λόμπι της δραχμής"

"Ο Τσίπρας τζογάρει για το λόμπι της δραχμής" Facebook Twitter
0

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη φράση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ «το ευρώ δεν είναι φετίχ», στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.. «Την ώρα που ο γάλλος Πρόεδρος προειδοποιεί ότι κάποιοι ψάχνουν την ευκαιρία για την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι για εμάς το ευρώ δεν είναι ένα “φετίχ”. Επιβεβαιώνει τέτοιες κρίσιμες ώρες ότι τζογάρει για το λόμπι της δραχμής. Και αποδεικνύει πόσο ανεύθυνος και επικίνδυνος είναι» ανέφερε.

«Την απάντηση στον κ. Τσίπρα θα δώσουν, την Κυριακή, με την ψήφο τους, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Θα του πουν ότι θέλουν να μείνουν στο ευρώ και στην Ευρώπη, με αξιοπρέπεια, αλλαγή πολιτικής, ανάπτυξη και κοινωνική Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο κ. Μιχελάκης.

Χθες ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη ΝΕΤ, εξέφρασε την  απόλυτη συμφωνία του με τη φράση στελέχους του κόμματος του ότι «δεν είναι φετίχ το νόμισμα. Όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί με την παραπάνω διατύπωση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Απολύτως!», με τη διευκρίνιση ότι τάσσεται υπέρ της ευρωζώνης αλλά όχι με κάθε τίμημα. «Όταν οι άνεργοι θα είναι 1,5 εκατομμύριο, παιδιά θα πεινάνε στους δρόμους», επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Ευρώπη αλλά με λελογισμένες θυσίες, τόνισε ο κ. Τσίπρας.  

 Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, το «δίλημμα μέσα ή έξω από το ευρώ δεν υπάρχει», και υπογράμμισε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM