Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά πως η κυβέρνηση έχει τις 151 ψήφους για οποιαδήποτε κρίσιμη ψηφοφορία

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά πως η κυβέρνηση έχει τις 151 ψήφους για οποιαδήποτε κρίσιμη ψηφοφορία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Η κυβέρνηση έχει τις 151 ψήφους, τόσο για τη συμφωνία των Πρεσπών όσο και για οποιαδήποτε κρίσιμη ψηφοφορία.

Αυτή είναι, σύμφωνα με κομματικά στελέχη, η εκτίμηση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η συνεδρίαση της οποίας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

«Για την υπερψήφιση της ιστορικής συμφωνίας των Πρεσπών υπάρχει ευθύνη σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και για τους βουλευτές ώστε να λυθεί ένα ζήτημα που έχει ταλανίσει τη χώρα από δεκαετίες» τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης για το 2019 συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, η Πολιτική Γραμματεία εκτίμησε επίσης, ότι η κυβέρνηση έχει πετύχει σε πολύ σημαντικούς στόχους όπως η έξοδος από τα μνημόνια και η σταθεροποίηση της οικονομίας, και η επόμενη περίοδος θα είναι ιδιαίτερα σημαντική πολιτικά και κοινοβουλευτικά, καθώς εκτός από το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών θα τεθούν θέματα, όπως η συνταγματική αναθεώρηση, η συμφωνία με την Εκκλησία, η αύξηση του κατώτερου μισθού, η προστασία της πρώτης κατοικίας και η επιδότηση του ενοικίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM